ISSN |
0216-9363 |
Abreviação do periódico |
|
Área temática |
NA |
Editora |
Persatuan Ahli Gizi Indonesia |
Idioma |
English |
Editor-chefe |
Sara Stanner, Claire Williamson and Judith Buttriss |
País |
Indonesia |
Alcance do periódico |
International |
Submissão para vários periódicos |
Not Allowed |
Acesso livre |
NA |
Tópicos específicos |
NA |
Sobre a Nutrition Bulletin
Published on behalf of the British Nutrition Foundation. The Nutrition Bulletin provides a unique blend of scientific reviews on aspects of nutrition and news of important or emerging issues in the field of human nutrition. Its particular focus is the interface between the needs of nutritionists in research, health promotion and teaching, and those working in the food industry. It is read by researchers and nutritionists working in universities and research institutes; public health nutritionists, dieticians and other health professionals; nutritionists, technologists and others in the food industry; those engaged in higher education including students; and journalists with an interest in nutrition. Published quarterly, the Bulletin presents original and comprehensive review articles on diverse aspects of the science and application of nutrition. The scientific quality of the Bulletin is maintained through a stringent editorial policy and through submission of all review articles to a peer review process, which is overseen by an international editorial board. Topics addressed in reviews cover the many and diverse areas that together comprise nutrition science, including: the biochemical and physiological basis for the role of various nutrients in the body, discussion of observational (epidemiological) associations between diet/nutrients and aspects of health, the application of nutrition to disease prevention or the particular needs of population sub-groups, the impact of methods of food production and processing on the composition of food, and general aspects of nutrition policy and its communication. An underlying theme to many of the subjects considered is their application to decisions made within food production and distribution, and in public health nutrition policy. In addition, the Bulletin includes conference reports, book reviews, brief synopses of recent scientific papers and policy documents, as well as providing a forum for comments and viewpoints. In particular, the Editor aims to provide an insight into the facts behind the food and nutrition media headlines.
Revisão de inglês para autores que pretendem publicar na Nutrition Bulletin
Todos os manuscritos submetidos àNutrition Bulletin devem estar redigidos em inglês. Para garantir que o manuscrito não seja recusado devido, meramente, ao nível do inglês, recomenda-se aos autores que pretendem publicar na Nutrition Bulletin que contratem serviços de revisão de inglês. A Enago é uma premiada prestadora de serviços de revisão de inglês que oferece três níveis de revisão: Revisão Padrão , Revisão Avançada e Revisão Premium.
Prepare seu manuscrito para ser aceito pela Nutrition Bulletin
Os serviços de revisão de inglês da Enago são complementados por nossos serviços de apoio à publicação na Nutrition BulletinAs Normas para Submissão daNutrition Bulletin afirmam claramente os diversos aspectos aos quais seu trabalho acadêmico deve obedecer.
Revisores/especialistas qualificados em NAtrabalham em seu manuscrito
Nossos revisores têm, em média, 19,4 anos de experiência na revisão de artigos e trabalhos acadêmicos. Parte de nossos revisores também tem experiência em Revisão por Pares trazida de vários periódicos de altíssimo fator de impacto. Conheça, a seguir, alguns de nossos revisores:
Sobre a Enago
A Enago é líder na prestação de serviços de revisão de inglês e apoio à publicação para autores/pesquisadores que pretendem publicar na Nutrition Bulletin A Enago dispõe de mais de 450 revisores nativos de inglês altamente qualificados e experientes, que fazem prova de leitura, revisam manuscritos e têm currículo em Food Science and Technology, Epidemiology, Physiology, Public Health and Community Medicine Os sistemas e processos da Enago foram concebidos para fornecer conteúdo de alta qualidade, pronto para publicação. Nossa compreensão intuitiva dos desafios do inglês como segunda língua (ISL), nossos revisores profissionais e processos centrados na qualidade ajudam-nos a entregar manuscritos prontos para publicar.
Isenção de responsabilidade: As informações aqui contidas se baseiam em informações publicadas nos sites de Internet de cada periódico. A Enago não se responsabiliza pela atualidade, correção, completude ou qualidade das informações fornecidas. Os nomes das revistas ou outras informações privadas relacionadas a marcas comerciais são propriedade de seus respectivos detentores, não tendo relação com nossos produtos ou site de Internet.
Para um orçamento preciso e opções de prazos para entrega de seu manuscrito,
por favor, preencha o formulário de solicitação abaixo. Nossa equipe de Suporte ao Cliente entrará em contato em no máximo uma hora.
Solicitar orçamento para os serviços de
8:00 – 14:30